Förbundsstämma

Hej medlem! Hoppas ni har det underbart i sommarvärmen!  Snart stundar SDP:s förbundsstämman och ni har några funderingar eller frågor kring medlemssystemet så ta upp detta med er förenings/sektionsombud som då får ta med denna frågan till oss på stämman i Härnösand!

Ha det så gott önskar styrelsen med somriga hälsningar/ Thyra

——————————————————————————

Hej! Hoppas allt är bra!  Skönt med sommar! Härligt!

Här har vi nu första information på teckenspråk här på hemsidan. Spännande!  Vi i styrelsen vill att ni talar om hur ni upplever det här, hur det fungerar? Om informationen är för lång, för kort , för fort, för otydlig? Då anpassar vi oss och ändrar. Viktigt att ni känner er trygga med att få information på teckenspråk!

Vad handlar den första information? Jo om SDP:s förbundsstämman!

Sveriges dövas pensionärsförbunds stämma kommer att hållas till här i Härnösand under tiden den 25-27 juni.

Vi i styrelsen vill hälsa alla ombuden, vb, revisorer, dagens ordförande och dagens sekreterare varmt välkomna till förbundsstämman här i Härnösand.

Ni alla har fått handlingar via post : Verksamhetsberättelser 2017 och 2018, program, rambudget osv plus kartan och dom finns också här på hemsidan under rubrik ”Förbundsstämma”. Ni har också fått karta så ni vet var vi har vår stämma, var vi bor och var vi äter. Då det gäller mat vill vi veta om ni är allergisk mot något eller behöver specialkost!

Varmt välkomna hit!

Ni andra medlemmar hälsas också varmt välkomna hit till Härnösand.

Om ni vill vara med på föreläsning och stämman kostar det ingenting. Om ni vill fika kan ni köpa fikat på plats! Om ni vill äta kan ni äta vart ni vill och betalar för det själva!

Om ni önskar vara med på båtutflykten med MS Ådalen, onsdagkväll den 26 juni, kan ni ringa och boka plats. Telefonnummer (genom bildtelefonförmedlingen) är 0612 660 52 92 eller sms till 070 660 52 92 eller maila till: info@adalen3.com. Om ni bokar båtutflykten måste ni säga till att det är genom mig, Thyra. Orsaken är att ni får då sitta tillsammans med oss inom SDP . Annars finns det risk att ni sitter bland hörande för det är många hörande som också åker båt!

Om ni har frågor eller funderingar kan ni kontakta mig! Ok! Alla är varmt välkomna!  Ha en trevlig helg! Hejdå med vink!